REČI KOJE SE NEĆE SVIDETI GROBARIMA: Pitali su Avramovića o Zvezdi, Partizanov bek odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

13.11.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović pošteno je ishvalio Crvenu zvezdu uoči Večitog derbija koji je na programu u nedelju.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Željko Obradović

Reprezentativac Srbije je poručio da crveno-beli imaju veliko iskustvo, iz čega proizilazi sjajna defanziva, a posebno je kao pretnje apostrofirao Nikolu Kalinića i Nejta Voltersa.

Zvezda je tim koji se prevashodno oslanja na dobru odbranu. Nikola Kalinić se izdvaja, igra jako dobru košarku, nosi Zvezdu. Lider je ekipe, donosi svoju energiju i u napadu i u odbrani. Stvarno je dobar igrač, pun iskustva, osvajao je i Evroligu i ABA ligu. Volters je iskusan košarkaš, promenio je dosta ekipa, poznaje sistem. Ali, i mi imamo pregršt dobrih igrača. Moramo da budemo fokusirani, ne sme ništa da nas izbaci iz takta - izjavio je Avramović za "Mocartsport".

Republika

Foto: Starsport

"Kalinić je lider crveno-belih - Aleksa Avramović

Pouzdani bek se dotakao i atmosfere koja crno-bele čeka u nedelju.

Svakako znamo da je derbi pun naboja, da će navijači navijati za njih i da će probati svim načinima da nas poremete. Međutim, mi znamo što dolazimo na utakmicu. Naš fokus je isključivo teren, bez osvrtanja okolo - dodao je Aleksa Avramović.

Podsetimo da se Crvena zvezda i Partizan sastaju sutra od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading