DELIJE NE MOGU DA GA VIDE OČIMA: Bivši košarkaš BEZ dlake na jeziku o Zvezdi!

Autor:

Sport

02.11.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Predrag Drobnjak analizirao je izdanja Crvene zvezde na startu nove sezone.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Drobnjak je ostao u sećanju "Delija" postigavši čuvenu trojku iz auta, a sada je ocenio da se igra Radonjićevih izabranika bazira na čvrstoj odbrani.

- On ima taj agresivan stil. Razmišlja na način „napravićemo deset faulova, neka sudija ne svira tri, mi smo na dobitku” i zna da je tako. Taj model je dosta odomaćen u nekoliko timova u ligi, Zvezda, Budućnost, ali i Partizan s vremena na vreme, pa tako i dolazi do neslaganja po pitanju kriterijuma suđenja. Iz tog momenta jake i čvrste igre se traži šansa do lakih poena iz kontranapada. Zvezda je imala dosta problema sa povredama, ali tek je početak sezone. Pogledajte kako je Efes startovao, ali još uvek je rano za bilo kakav sud  - rekao je Drobnjak gostujući u emisiji "U obruču".

Tom prilikom Drobnjak se dotakao i Partizana.

- Partizan ima sjajan način igre koji je baziran na jakom pritisku i dobroj odbrani. Ali, moramo biti realni, da je neko pitao Partizan na početku za raspored, ne bi mogli da naprave bolji od ovoga. Sa druge strane, to je potpuno novi tim u odnosu na prošlu godinu. LJudi iz kluba su mislili da je ekipa dovoljno kvalitetna za ulazak u Evroligu, a onda Željko Obradović promeni ceo tim. Tako stradaju treneri, jer mu se daju igrači koji nisu kadri, a uprava misli da jesu i onda je nemoguće udovoljiti očekivanjima - jasan je Predrag Drobnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading