JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE: Zvezda dobila MEGA POJAČANJE - vratio se zbog Radonjića! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.11.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni plejmejker Stefan Marković vratio se u srpsku košarku, a bivši reprezentativac Srbije je istakao da sa nestrpljenjem iščekuje utakmice pred Delijama.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i igrači Crvene zvezde tokom meča protiv Asvela

"Pefi" je dodao da će učiniti sve da pomogne crveno-belima svojim znanjem i iskustvom, a podvukao je da je na odluku o potpisu za Zvezdu veliki uticaj imao Dejan Radonjić, odnosno stil košarke koji crnogorski stručnjak neguje.

- Sad su se poklopile sve stvari, kako kod mene, tako i kod Crvene zvezde, kojoj sam zahvalan na interesovanju. Željan sam košarke, dokazivanja, pomoći ću ekipi na koji god način trener Dejan Radonjić to očekuje, bilo kao plejmejker, dvojka... - izjavio je Marković, a ceo intervju možete da poslušate u videu.

Podsetimo da su crveno-beli sinoć nadigrali Asvel (73:67) u okviru Evrolige, dok ih u nedelju očekuje Večiti derbi protiv Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading