MUTA BACIO DELIJE U TRANS: Zvezda dovela BRUTALNO pojačanje - svetski šampion STIŽE na Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

09.11.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Miroslav Nikolić imao je samo reči hvale za novu akviziciju Crvene zvezde, plejmejkera Stefana Markovića.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

Poplarni Muta je upravo dao šansu organizatoru igre, svojevremeno dok je trenirao Hemofarm.

- Poznavao sam mu roditelje, majka mu je bila odbojkašica, a otac rukometaš. Fantastična sportska familija i znao sam da Stefan ima sve predispozicije da nastavi njihovim koracima, čak i da ih prevaziđe. Zato sam ga doveo u Vršac kod mene da igra u Hemofarmu. Odmah sam mu dao šansu pošto mu je bilo potrebno da igra i ima loptu u rukama. Nisam pogrešio što sam mu dao šansu, a ni on nije pogrešio što je došao, odličan momak, Zvezda je napravila veliki posao sa njim - rekao je Nikolić za "Maxbetsport", pa dodao:

- Nećete naći većeg profesionalca i borca od Stefana Markovića, to garantujem. On je momak koji svaki trening doživljava kao finale Kupa šampiona. Uvek je spreman, bez obzira na izazov ili situaciju. To mu je najveća prednost, fantastično se uklapa u svaki sistem. On je košarkaš koji je već prekaljen, mnogo toga je prošao, mnogo osvojio. Zna šta je potrebno za pobeđivanje.

Republika

Foto: Starsport

Marković i Teodosić u dresu reprezentacije Srbije

Nikolić je kao trener bio tvorac velikoh uspeha, kada je selekcija Srbije 2007. godine u Novom Sadu postala svetski prvak, a deo tog tima bio je i "Pefi".

- Već tada je pokazao ono što će da ga krasti tokom čitave karijere. Bio je povređen, ali je stisao zube i odigrao sve. Pokazao se kao vođa ekipe kada je karakter u pitanju. Takav duh se preneo i na ostatak tima i momci su uspeli da naprave veliki uspeh. Nije bila mala stvar pobediti Amere koji su u toj ekipi imali igrače koji su napravili velike NBA karijere - podvukao je Miroslav Nikolić.

Podsetimo, Marković (33) je na Mali Kalemegdan stigao iz Virtusa, a pre toga je tri godine nastupao u Rusiji, gde je branio boje Zenita i Himkija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading