SRBIJA JE DUGO ČEKALA OVAJ ODGOVOR: Jokić OTKRIO hoće li igrati za reprezentaciju, pomenuo i Pešića!

Autor:

Sport

07.11.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki gnev na sebe je privukao jedan od najboljih srpskih košarkaša u istoriji, aktuelni šampiona NBA lige, NIkola Jokić kada je odlučio da ne nastupa za reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. To leto je ipak za zaborav, ali konačno smo od popularnog "Džokera" dobili bilo kakav odgovor o nacionalnom timu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Srpski centar se, posle dramatične pobede nad Hjustonom rezultatom 95:94 i sjajne partije u kojoj je zabeležio dabl-dabl postigavši 28 poena i upisavši 14 skokova, uz koju je dodao i "bananu" za pobedu, pojavio pred novinarima.

Na pitanje srpskih medija, Jokić je otkrio da li se čuo sa novim selektorom i da li razmišlja o povratku u nacionalni tim.

- Bio sam u kontaktu sa selektorom, ne nešto previše. Jako je rano pričati o reprezentaciji sada, ne mogu da razmišljam toliko unapred, ne znam šta će da bude. Ne znam ništa povodom toga - odgovorio je Jokić za Mondo.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Podsetimo se, Svetislav Pešić je nakon dve decenije ponovo na čelu nacionalnog tima, a o Jokiću je imao dostao zanimljivih izjava od tada. 

- Prozivali su me zbog nekih izjava da sam se udvarao Jokiću. Ne samo da sam se udvarao, već ću se svakom igraču udvarati i objašnjavati kako je za njega i njegovu karijeru dobro da igra za reprezentaciju. Pozivaću igrače, razgovaraću sa njima, gledaću utakmice. Probaću da pomognem igraču da bude bolji, da napravim empatiju, da zna da sam tu i da hoću da pomognem. To je deo mog posla kao trenera - rekao je Pešić tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading