OBRADOVIĆ SAOPŠTIO KATASTROFALNE VESTI: Igraču Partizana NIJE DOBRO, pred meč sa Huventudom!

Autor:

Sport

02.11.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo još nekoliko časova, beogradski Partizan će u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati nekadašnjeg prvaka Evrope, Huventud. Za ovaj spektakl rasprodate su ulaznice i crno-beli će imati apsolutnu podršku svojih navijača. Ali, jedna stvar nikako ne ide na ruku Željka Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Obradović mora da "promeša karte"

Naime, crno-beli će u ovom meču biti u oslabljenom sastavu.

U timu neće biti Uroša Trifunovića koji već duže vreme ima zdravstvenih problema.

Detalji nisu poznati, a potvrdu da će propustiti meč sa Špancima dao je sam trener Partizana Željko Obradović.

– Trifunović je osetio malaksalnost posle utakmice u Čačku i sigurno neće biti u sastavu za meč sa Huventudom – rekao je Obradović.

Treba istaći i da su crno-beli jedini neporaženi tim u Evropi jer u ABA ligi imaju skor 6-0, a u Evrokupu 2-0. Ipak, Obradovićeva četa se ne sme opustiti. 

– Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svako poštovanje. Igraju veoma dobru košarku, apsolutno kontrolisanu u svakom trenutku, sa mnogo izmena, ritma i promena odbrane. To će iziskivati našu maksimalnu koncentraciju – objasnio je Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading