IGRAO SAM I U NBA ALI OVO NIKADA NISAM DOŽIVEO: Smailagić izjavom RASPAMETIO Grobare!

Autor:

Sport

28.10.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana predvođena trofejnim stručnjakom Željkoom Obradović sinoć je u okviru Evrokupa pregazila Turk Telekom rezultatom 85:59 u dvorani beogradskog "Pionira" pred svojim Grobarima.

Republika

Foto: Starsport

Alen Samilagić

Jedan od najistaknutijih na meču bio je i mladi Alen Smailagić.

Momak iz Koteža se vrlo brzo nametnuo Obradoviću i već u svojoj prvoj sezoni u dresu kluba iz Humske se važi za lidera ekipe.

Na sinoćnom meču, Smailagić je bio jedan od najboljih, sa upisanih 13 poena, a posle meča nije mogao da sakrije emocije.

- Sve mi je izgledalo super na terenu, pogotovo energija navijača koja nas je pokrenula od prvog minuta i dala nam snagu da dođemo do pobede. Uživao sam baš na terenu i stvarno jedva čekam sledeću partiju pred istom ovom publikom. Podižemo formu, hemija je sve bolja kako vreme odmiče. Sve se lepše i lepše osećam - istakao je Smailagić u razgovoru sa novinarima posle meča u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Smailagić ali i sam trener Željko Obradović posle meča su izjavili da su mnogi imali ogromnu želju da se nametnu navijačima pošto su pojedinci prvi put imali priliku da nastupaju u ovakvoj atmosferi. 

- Igrao sam u NBA pred više navijača, ali ovakvu atmosferu nikada nisam doživeo. Malo sam hajpovao i sam sebe na početku utakmice - iskren je Smailagić.

Crno-beli su izvanredno otvorili ovu sezonu od koje navijači najviše očekuju.

Pet pobeda u ABA ligi i dve pobede u Evrokupu.

- Super je stvarno za sada. Na treningu se ne opuštamo čak ni posle ovakvih pobeda. Željko je iskusan, zna kako to ide. Bio je i igrač, naravno sada je trener. Na treningu je uvek koncentracija… sve puca. Onda dođe utakmica, on kaže svoje mišljenje i na nama je da ispunimo. Sada idemo iz utakmice u utakmicu, cilj nam je da pobedimo svaki meč - zaključio je Smailagić.

 

 

Najefikasniji na meču bio je sjajni Kevin Panter sa 19 poena. Amerikanac je već navikao na paklene atmosfere beogradskih dvorana još  kada je nosio dres Crvene zvezde, ali je sada udarna igla Partizana.

- Bitno je da smo pobedili. Atmosfera je kao i uvek bila neverovatna. Naježio sam se tokom utakmice - rekao je bio Panter za klupsku televiziju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading