NBA: Brutalni dabl-dabl Jokića, DEBAKL Bogdanove Atlante, Bjelici SRPSKI DERBI protiv Pokuševskog! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.10.2021

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera savladali su Minesotu rezultatom 93:91, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića. Bogdanovićeva Atlanta upisala je ubedljiv poraz u Filadelfiji (122:94), dok je Golden Stejt nadigrao Oklahomu sa 103:82, uz solidne igre Nemanje Bjelice sa jedne, i Alekseja Pokuševskog sa druge strane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić tokom meča protiv Minesote

Jokić je pružio novo MVP izdanje protiv "Vukova". Srbin je zabeležio monstruozan dabl-dabl učinak od 26 poena i čak 19 skokova, uz sedam asistencija, a pratio ga je Moris sa 16 koševa.

Četa Majka Melouna izborila je 12. uzastopni trijumf protiv Minesote zahvaljujući odličnoj odbrani Bartona nad Bizlijem u poslednjem napadu, lopta se odbila do Edvardsa, koji nije uspeo da poentira ispod koša. 

Poraženi sastav u "Target Centru" predvodio je upravo Malik Bizli sa 18 poena, dok su Tauns, Edvards i Rasel dodali po 14, ali nedovoljno za pobedu.

Filadelfija nije ostavila ni promil šanse Bogdanovoj Atlanti, a domaćin je ubedljivo slavlje najavio već nakon prvog kvartala kada je stekao dvocifrenu prednost (28:15), koju praktično nije ispuštao do kraja susreta. Srpski bek je na parketu proveo 29 minuta, a za to vreme uspeo je da postigne 13 poena, uz četiri skoka i dve ukradene lopte.

Kod Hoksa je prednjačio Rediš sa 16 koševa, dok je Tre Jang "podbacio" postigavši 13, ali uz skroman šut iz igre - 5/16. "Filu" su do pobede nosili Heris sa 22 koša i Embid sa 19.

Stef Kari je sa 20 poena i šest pogođenih trojki bio najzaslužniji za lagan trijumf "Ratnika" protiv Oklahome. Bjelica i Pokuševski su odigrali po 20-ak minuta, a krilni centar je duel okončao sa šest poena i osam skokova, dok je nekadašnji košarkaš Olimpijakosa zabeležio učinak od sedam koševa i devet uhvaćenih lopti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading