RADONJIĆ PODGREVA ATMOSFERU: Crvena zvezda pred navijačima juri novu evroligašku pobedu!

Autor:

Sport

21.10.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda sutra od 19 sati dočekuje Albu iz Berlina u petom kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić". Trener crveno-belih Dejan Radonjić je sa puno respekta govorio o protivniku i pozvao navijače da ih podrže.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić trener Crvene zvezde

- Na nama je do dobrom igrom dođemo do kontrole kvaliteta njihove igre i da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam- rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč sa Albom u Evroligi.

Trener Crvene zvezde je detaljno analizirao 

- Nastavili su sa sistemom koji je postavio trener Aito, sada je tu njegov pomoćnik koji je dugo radio sa njim. Nastavili su sa prepoznatljivim načinom igre. Napravili su dosta promena u timu i sigurno će biti potrebno vreme igračima da uđu u taj ritam i folozofiju igre, zadržali su i kvalitet koji su imali. Na prvom mestu tu je Sikma, zaslužuju apsolutni respekt, sigurno sa dobrim iskustvom putuju za Beograd- rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

- Imaju dobra iskustvo igranja ovde, na nama je do dobrom igrom dođemo do kontrole kvaliteta njihove igre i da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam igre. Posle dugo vremena imamo situaciju da igramo u Pioniru evroligašku utakmicu pred našim navijačima. Ako bude atmosfera makar približna onome kako je znalo da bude na utakmicama Evrolige ovde, sigurno da će to biti veoma značajno za nas- istakao je Radonjić.


Crveno-beli su nakon pet utakmica u kratkom vremenskom periodu imali malo više vremena da se osveže pred duel sa nemačkom ekipom.

- Ritam je od početka bio veoma zgusnut, imali smo utakmice na svakih tri dana na početku sezone, a posle i nedelju sa duplim programom. Uz sve probleme koje smo imali sa odsutnim igračima bilo je jako zahtevno i teško. Nakon tog ciklusa imali smo četiri dana do utakmice Albom. Pokušali smo da iskoristimo to na najbolji mogući način, ali i razmišljali o igračima koji se polako vraćaju u ekipu. Uradili smo što smo i planirali i paralelno se pripremali za utakmicu sa nemačkim timom- zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading