PAO MU MRAK NA OČI: Trener bacio sako, uleteo na teren, OBRAČUNAO SE sa sudijama i igračima! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na meču između Fuenlabrade i San Pablo Burgosa viđena je nesvakidašnja scena, kada je pomoćni trener domaćina isključen posle eksplozivne reakcije.

Republika

Foto: twitter.com/MARCA

Trenutak kada Guardija baca sako i uleće na teren

Nekadašnji košarkaš Salvador Guardija i pomoćni trener Fuenlabrade je potpuno poludeo i napravio haos na terenu zbog jedne sudijske odluke.

On je pobesneo zbog nedosuđenog faula nad Basalom Bagajokom (15), najmlađim igračem u ACB ligi, a onda je usledila nesvakidašnja reakcija - skinuo je sako i bacio ga na teren!

Naravno, zbog ovog poteza je isključen, a na putu do svlačionice je "nagrabusio" još jedan igrač na koga se Španac izvikao, i čak ga udario u grudi.

Tokom ovog meča isključen je i Đozep Marija Raventos, prvi trener ekipe Fuenlabrade. On je sudijama prigovarao jer San Pablo Burgos nikako nije mogao da ''izađe iz bonusa'', zbog sudijskog kriterijuma koji je dozvoljavao nešto grublju igru.

Pogledajte šta se tačno izdešavalo u ovom dramatičnom meču u kome je ekipa San Pablo Burgosa odnela pobedu 91:96.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading