JOKIĆ PONIŽEN KAO NIKAD: MVP NBA lige, a nije dobio NIJEDAN GLAS!

Autor: Republika

Sport

06.10.2021

12:54

Srpski centar Nikola Jokić je najpotcenjeniji MVP NBA lige čemu u prilog svedoči anketa generalnih menadžera koji mu nisu nijedan glas u prognozi za najkorisnijeg igrača nastupajuće sezone.

www.profimedia.rs

Nikola Jokić potcenjen u NBA

Sportski direktori franšiza saglasni su da je zvezda Nikola Jokić najbolji centar, ali ne i neko ko će odbraniti titulu MVP-ja.

Takav stav generalnih menadžera šokirao je i pojedine američke novinare, poput Krisa Dempsija, koji u Denveru radi na TV stanici Altitjud, a kako i ne bi kad Srbin nije dobio apsolutno nijedan glas.

Tanjug/AP

Jokić se loše kotira u trci za MVP-ja naredne sezone

- U anketi generalnih menadžera, Nikola Jokić, aktuelni MVP, proglašen je za najboljeg centra, ali nije se našao među šestoricom igrača koji su dobili glasove na pitanje ko će ove sezone biti MVP. Džoel Embid jeste dobio. Ali, obratite pažnju: Jokić je najbolji centar, dakle radi se o poziciji na kojoj i Embid igra, ali nije kandidat za MVP. Kakav leteći start...- napisao je Dempsi.

Jokić je propustio start predsezone, ali se očekuje da bude na terenu protiv Golden Stejta u sredu.

Srbin će sigurno nositi breme prošlogodišnjeg MVP-ja i moraće da ga opravda ne bi li izbegao kritike javnosti koja nije blagonaklona prema njemu.

Komentari (0)

Loading