HIT IZJAVA: Meloun OTKRIO šta mu je Jokić prvo rekao KADA JE POSTAO TATA!

Autor:

Sport

02.10.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlosezonski MVP NBA lige Nikola Jokić je postao otac, a oduševljenje ne kriju ni u Denveru. Trener tima iz Kolorada Majk Meloun je otkrio šta mu je "novopečeni tata" prvo rekao nakon što je supruga Natalija na svet donela devojčicu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Majk Meloun je imao koristan savet za Jokića.

Poslao mi je sliku najnovijeg člana porodice Jokić. Lepa je. Bilo je smešno, budući da sam i ja otac dve devojčice, kada mi je rekao: "Treneru, čudno je, osećam se zaista umorno, a nisam ništa uradio! Natalija je sve završila - otkrio je Meloun deo razgovora s Jokićem, dodavši savet koji mu je dao.

Rekao sam mu: "Slušaj, ako si tu da je podržavaš, voliš, to je emocija…“Kada mi se rodila prva ćerka, to je bilo najneverovatnije iskustvo u mom životu. Bukvalno sam imao suze radosnice u očima zbog onoga čemu sam pristustvovao. Znam tačno kako se oseća i biće fenomenalan otac. Čestitamo Nikoli, Nataliji i celom klanu Jokić- rekao je Majk Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading