GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: Zvezda bez NAJBOLJIH! Radonjić mora da SKRPI tim za prvi meč Evrolige

Autor:

Sport

30.09.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak popodne otputovati za Istanbul gde ih u petak od 19.45 očekuje početak nove sezone Evrolige. Prva prepreka u elitnom takmičenju je turski velikan Fenerbahče koji od ove sezone igra pod palicom Aleksandra Đorđevića.

Republika

Foto: Starsport

Radonjić je svestan izazova 

Ono što je veliki problem za trenera crveno-belih Dejana Radonjića je svakako činjenica da je njegov tim desetkovan.

U pomenutom meču Radonjić ne može da računa na Branka Lazića, Dejana Davidovca, Ognjena Dobrića i Erona Vajta koji su povređeni, dok je Majk Cirbes u izolaciji zbog pozitivnog prvog testa na korona virus.

- Nejt Volters i Lazarević su tokom nedelje odradili sve treninge, Uskoković takođe. Dobrić i Davidovac putuju sa nama, ali neće igrati, jer još nisu spremni za to. Cirbes je van ekipe u izolaciji i čekamo rezultate testova. Uz Branka Lazića i Erona Vajta koji su van, ostali momci su tu spremni da daju sve od sebe - rekao je Radonjić.

Ne traba posebno napomenjati kakav je tim Fenerbahče i koliko izazov u predstojećem duelu je pred timom sa Malog Kalemegdana.

- Fenerbahče je napravio nadogradnju u svom timu u odnosu na prošlu sezonu. Imamo igrače koji su nosili tim u prethodnim godinama, a uz to su uspeli da angažuju jedan broj kvalitetnih i iskusnih igrača. Na nama je da izađemo na teren bez obzira na kvalitet, i da damo maksimum. Svestan sam svih problema koje imamo, ali idemo da damo sve od sebe, i bez obzira na to koliko igrača imamo na raspolaganju, uradimo sve da se pokažem o najboljem svetlu - zaključio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading