TAKVOG TRENERA SAMO DA POŽELIŠ: Partizanova uzdanica posebno ceni OVU osobinu Obradovića

Autor: Republika

Sport

21.09.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvučno pojačanje Partizana Zek Ledej izneo je svoje utiske posle pripremnih turnira pred start nove sezone ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

- Verujem da radimo tako da budemo bolji svakim danom. Igrali smo dosta utakmica sa produžecima, igrali smo protiv kvalitetnih protivnika. Nastavićemo da se borimo i radimo kako bismo napredovali svakog dana - počinje Ledej svoj intervju za klupsku televiziju.

Doskorašnji igrarč Olimpije Milano je odgovorio da li su ispunjena određena očekivanja u Partizanu:

- Želeo sam da se takmičim, da osvajam trofeje, da pobeđujem šta god bilo potrebno za to. Trener ima visoke kriterijume i uporan je sa svakim igračem. Tako nešto možeš samo da poželiš, da je neko uporan da izvuče najbolje iz tebe svakog dana.

Ledej se dotakao novhi saigrača:

- Svi su dobri, dobra je energija, svi volimo košarku, svi želimo da budemo još bolji. Pobeda nam je svima zajednički cilj za koji se borimo. Drago mi je što smo na okupu - objasnio je Ledej i dodao da su veliki utisak na njega ostavili navijači:

- Bilo je dobro, lepo je videti koliko je ljudi došlo. Želeli bismo da nastave da dolaze i podržavaju nas. Mi ćemo se boriti i učini sve što je u našoj moći da pobeđujemo.

Kod Ledeja je zanimljivo što uvek nosi sa sobom ranac i svesku:

- Uvek stojim, ne sedim. Uvek sam u utakmici, fokusiran na detalje kojim bih pomogao svom timu da pobedi, a moj ranac je sujeverje. Nosim ga sa sobom otkad sam profesionalac, gde god bio. Nastavio sam da se držim te rutine i tog sujeverja - zaključio je Ledej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading