SUZE ZA KRAJ: Veličkovića SAVLADALE EMOCIJE tokom govora, pa ZAPEVAO sa navijačima dobro poznatu pesmu!

Autor: Republika

Sport

16.09.2021

20:09

Novicu Veličkovića su savladale emocije tokom govora na oproštajnom meču u "Areni".

Starsport

Novica Veličković

Veličković je održao emotivan govor na poluvremenu utakmice Partizan - Anadolu Efes u kojoj je poslednji put nosio crno-beli dres.

- Nažalost, danas nas je napustio Duda Ivković. Ovim putem bih hteo... Malo me emocije... Ovim putem bih hteo da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu i svetsku košarku i za mene lično, za svaki savet koji mi je dao. Neka mu je večna slava-rekao je Veličković sa suzama u očima i nastavio:

- Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu (Vujoševiću), Saši Daniloviću za sve što je uradio za mene. Tu su i svi ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogotovo moji saigrači bez kojih ne bih ni bio u ovoj poziciji. Hvala Partizanu na svemu što mi je u životu dao. Probao sam samo delić toga da vratim. Isto tako i vama navijačima sam hteo da vratim za svu energiju koju smo delili svih ovih godina. Isto tako, želim svu sreću Željku i ekipi, da ih zdravlje prati. Partizanova publika zna da ceni borbenost i energiju i to je sve što imam da poručim ovim momcima ovde. I jednu pesmu sam ponavljao gde god da igramo, jer igrati u Partizanu ne možeš da se opustiš. Voleo bih da se svi zagrlite. Hajmo sad: 'Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari...- zapevao je Novica sa celom dvoranom.

- Biću i ja navijač, prelazim na tribinu. Deset nezaboravnih godina, hvala vam od srca- završio je obraćanje Novica Veličković.

Komentari (0)

Loading