JARAMAZ MLAD? Pa čovek ima 26 godina!

Autor:

Sport

05.09.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Zoran Savić dotakao se i Ognjena Jaramaza, prilikom analize mladih igrača.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz zakucava u dresu Partizana

Jaramaz je ovog leta crno-beli dres zamenio za opremu minhenskog Bajerna, na poziv italijanskog stručnjaka Andree Trinkijerija, pošto mu je istekao ugovor sa "parnim valjkom".

- I tako dolazimo do toga, kad kažu lane da je Jaramaz koji je igrao u Partizanu mlad. Čovek ima 26 godina. U Zvezdi su još dva mlada koji imaju 26 ili 27. Ja sam došao u Split kasno, sa 22. Pitali su me jednom kako mi je bilo s 18 doći, tako mlad. Ja im kažem, pa došao sam s 22. To je onda već bilo staro, ili jesi ili nisi. Sad smo postali kao Italijani, koji za one od 24, 25 godine govore da su mladi - ocenio je Savić u intervjuu za "Jutarnji list".

Republika

Foto: Starsport

Savić bez dlake na jeziku o mladim igračima

Podsećanja radi, promene koje su se odigrale u Humskoj ovog leta možemo okarakterisati kao "tektonske", s obzirom na povratak trenera Željka Obradovića, ali i potpunu rekonstrukciju tima u odnosu na minulu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading