ŽESTOKO PO CRNOGORCIMA, PA ISPROZIVAO MIŠKA: Savićeve reči TRESU region!

Autor:

Sport

05.09.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Savić, sportski direktor Partizana, "pecnuo" je rivale na Jadranu.

Republika

Foto: Starsport

Sportski direktor Partizana Zoran Savić

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje rekao je za "Jutarnji list" da je ABA liga jedina na svetu u kojoj jedan klub drži menadžer, aludirajući na Miška Ražnatovića. Takođe, govorio je, prema saznanjima Srpskog telegrafa, i o saradnji ekipa Budućnosti i Studentskog centra, čime je "udario" i na Crnogorce.

Ovo jedina liga na svetu, govorim o ABA ligi, gde su menadžeri vlasnici klubova, gde igraju drugi timovi nekog kluba. To je nemoguće bilo gde drugde. Tačno se zna da ako neko ima drugu ekipu, tada ne može ta druga ekipa niti ući iz druge u prvu ligu po zakonu. I Evroliga sve to zna. A mi se pravimo kao da ne znamo. Neke se stvari tu moraju rešiti, zbog zdravlja košarke na ovim prostorima. Sami sebi pucamo u nogu - poručio je Savić, a zatim je obrazložio dolazak na funkciju, kao i povratak Željka Obradovića na klupu crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Obradovićev "parni valjak" gaji velike ambicije u nastupajućoj sezoni

Razgovarao sam s Ostojom, pričali o viziji, oko trenera, poklopile su nam se ideje. Partizan nije imao rezultata, a to je veliki brend, možda veći u inostranstvu, nego u Srbiji. I kad sam dolazio nisam niti pomišljao na to da će nam doći Željko Obradović za trenera. Kad mi je to rekao predsednik Mijailović, mislio sam da je lud. Uostalom, ja sam prihvatio posao i bez Željka, jer mi je projekat bio zanimljiv, sada je ovo vrhunska priča. Neviđen se entuzijazam stvorio u i oko kluba, gradimo projekat za dve, tri godine. Željko ima toliko energije, toliko ljubavi. Ja zaista nisam nikada video nekoga ko voli klub kako Željko Obradović voli Partizan - jasan je bio Zoran Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading