JOKIĆ NIJE ZASLUŽIO MVP TROFEJ: Legenda NBA lige ŠOKIRALA izjavom!

Autor: Republika

Sport

25.08.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Oskar Robertson izjavio je da Nikola Jokić nije pravi MVP lige, već je tu nagradu trebalo da je dobije Rasel Vestbruk.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Čovek koji je uz Karim Abdula Džabara bio nosilac MIlvoki Baksa na putu do prve titule u istoriji franšize i prvi igrač koji je prosečno beležio tripl-dabl u jednoj sezoni ističe da je MVP priznanje trebalo da ode u ruke Rasela Vestbruka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rasel Vestbruk protiv Bogdana Bogdanovića

Robertson je gostovao na "Knuckleheads" podkastu kod Darijusa Majlsa i Kventina RIčardsona, branivši novog igrača Los Anđeles Lejkersa, koji je u dresu Vašington Vizardsa upisao četvrtu tripl-dabl sezonu u karijeri:

- Rasel Vestbruk je ponovo imao tripl-dabl prosek u sezoni i mislim da je zaslužio da bude MVP. Nije bilo fer prema njemu, trebalo je on da bude najkorisniji igrač - rekao je "Veliki O".

Poređenja radi, Vizardsi su kroz plej-in ušli u doigravanje Istoka u sezoni u kojoj je Vestbruk upisao 22.2 poena, 11.5 asistencija i 11.7 skokova. S druge strane, Jokić je za Denver postizao 26.4 poena, uz 10.8 skokova i 8.3 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading