VEĆ JE STIGAO U BEOGRAD: Amerikanac poranio da se dokaže Obradoviću!

Autor:

Sport

09.08.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme beogradskog Partizana uskoro počinju. Izabranici Željka Obradovića ulaze u proces sredinom avgusta kada će se okupiti kompletna ekipa, ali je neko mnogo poranio u Beograd.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Naime, u pitanju je Trej Dreksel koji se pohvalio na Intagramu da se uputio ka Beogradu gde će početi svoju treću sezonu u Srbiji, ovoga puta Partizanu.

U pitanju je momak koji je prethodne dve sezone proveo u Mladosti iz Zemuna gde je bio ubedljivo najbolji igrač.

Mladi bek je na početku prošlosezonskog plej-ofa domaćeg šampionata prešao u Partizan, ali je već na prvom meču povredio šaku i tako završio sezonu.

Nakon toga usledio je povratak Željka Obradovića na klupu Partizana, a zatim su stizala bombastična pojačanja kao što su: Kevin Panter, Zek Lidej, Aleksa Avramović, Radions Kuruks, Dalas Mur i naposletku Alen Smailagić.

Mladi Dreksel je tako pao u drugi plan i činilo se da je završio svoju epizodu u Partizanu, međutim Amerikanac je zadržan u timu, uprkos otkazima i raskidanjem ugovora sa pojedinim igračima.

 

 

Vidi se da ima veliki motiv da se dokaže Obradoviću pa iz tog razloga u Beograd stiže ranije, pošto grupa najmlađih već ove nedelje kreće sa treninzima u crno-belom dresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading