AMERIKANAC POSLAO MOĆNU PORUKU DELIJAMA: Zvezdino pojačanje jedva čeka da stigne u Beograd (VIDEO)

Autor:

Sport

02.08.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naštren i spreman za novi izazov u karijeri.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Amerikanac jedva čeka da se priključi timu.

 

Aktuelni šampion Srbije u košarci, beogradska Crvena zvezda je ovog leta već odradila veliki deo posla oko angažovanja pojačnja za narednu sezonu u kojoj je očekuju okršaji u ABA ligi i Evroligi. Novo pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana je i Amerikanac Eron Vajt koji je pred dolazak u Beograd imao poruku za navijače crveno-belih. 

Doskorašnji krilni centar Panatinaikosa će nastupatu uz novajlije Nikolu Ivanovića, Stefana Lazarevića, Luku Mitrovića i Nikolu Kalinića.

Amerikanac će uskoro doputovati u Beograd gde će se priključiti ekipi, a pred dolazak u glavni grad Srbije uputio video poruku navijačima Crvene zvezde.

- Pozdrav svima, Aron Vajt je. Upravo sam završio sa treningom i spremam se za pripremni deo sezone. Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd, da upoznam sve u klubu i svoje saigrače - poručio je Vajt.

 

 

Vajt je u dosadašnjoj karijeri osim Panatinaikosa nastupao i za Žalgiris, Armani, Tenerife. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading