MUŠKARAC UMRO PRILIKOM PRIVOĐENJA TOKOM DEMONSTRACIJA U BERLINU! Nemačka policija kaže da nije kriva za njegovu smrt!

Autor:

Svet

02.08.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac star 49 godina preminuo je nakon što su ga policajci priveli tokom protesta u nedelju, koji su održani protiv mera nemačke vlade namenjenih sprečavanju širenja korona virusa.

Foto: printskrin

 

Nemačka policija je navela da se muškarac žalio na trnjenje u ruci i grudima kada su policajci proveravali njegovu ličnu kartu u berlinskoj četvrti Mite, gde se hiljade demonstranata okupilo uprkos zvaničnoj zabrani demonstracija.

- Policajci su pružili prvu pomoć muškarcu sve dok nije stigla hitna pomoć i odvezli ga u bolnicu, gde je kasnije preminuo - saopštila je policija i navela da je otvorena rutinska istraga o smrti čoveka.

Tokom demonstracija, u kojima je došlo do izbijanja nasilja, privedeno je oko 600 ljudi, dok su demonstranti prkosili naređenju da se raziđu i pokušali da probiju policijske kordone.

Nemačka je ublažila mnoge mere koje su uvedene tokom vrhunca pandemije, ali neki zahtevi vezano za nošenje maski u zatvorenom prostoru i pokazivanje negativnih testova na kovid-19 ili potvrda o vakcinaciji još uvek su na snazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading