PRE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ameri proglasili Srbina za NAJBOLJEG SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

25.07.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci su se poklonili Srbinu i dodelili mu titulu najboljeg svih vremena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je na pragu da osvoji titulu GOAT, ali potpuno neočekivano je laskavo priznanje od strane renomiranog "Njujork Tajmsa" već dobio njegov sunarodnik.

Srpski reprezentativac u basketu "3 na 3" Dušan Domović Bulut sa uspehom predvodi reprezentaciju Srbiju u Tokiju, a Amerikanci su oduševljeni njegovim partijama i dosadašnjim podvizima.

Ovaj sport se po prvi put našao na Olimpijskim igrama, a Srbija je glavni favorit za najsjajnije odličje sa Bulutom koji je nekrinisani kralj basketa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Domović Bulut

Podsetimo, Srbija je danas savladala Poljsku i Belgiji i zabeležila četvrtu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je prethodno savladala Holandiji i Kinu.

Bulut je najviše zablistao u prvom meču kada je izvukao reprezentaciju iz neugodne situacije, a protiv Belgijanaca je odigrao doktorsku partiju posle koje se povela debata o basketaškom GOAT-u.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading