SRBIJI ZLATO U TOKIJU? Ne može im niko ništa - nacija u TRANSU!

Autor:

Sport

25.07.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski heroj, ovim rečima raspalio maštu navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatna medalja

Reprezentativac Srbije Dušan Domović Bulut prezadovoljan je trijumfalnim startom basketaša na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Bulut je ocenio da Srbija ima najbolje svetske igrače, a najavio je osvajanje zlatne medalje, ukoliko svako bude radio ono što najbolje ume.

Bio sam motvisan da poguram ekipu i po cenu poraza, jer baš smo se mučili sa igrom i prvlkačili protiv Holandije i Poljske. Oni su imali otvorene šuteve za pobedu. Baš sam se (protiv Belgije) potrudio da malo poguram ekipu, onako kako najbolje umem - izjavio je Bulut, pa dodao:

Otvorio sam dobro utakmicu sa neka dva, tri zicera, osetio sam da noga može da izdrži...

Srbin je veoma optimističan pred odlučujuće borbe na turniru.

Najvažnije je da se svi nađemo u komfornoj zoni, da svako radi svoj svoj posao na najboilji način, a ako je tako, a svako od nas je na toj poziciji najbolji na svetu, ne postoji taj koji može da nas pobedi - zaključio je Bulut.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/Team Serbia
Ne može im niko ništa - srpski basketaši

Podsetimo, naša selekcija je upisala sve četiri startne pobede u grupnoj fazi, a Bulut je bio sjajan na poslednjem meču protiv Belgije sa 13 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading