PANIKA U DENVERU: Odbio bogatu ponudu, postaje slobodan igrač

Autor:

Sport

18.07.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi ostali zatečeni ovim potezom svog prvotimca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i vil Barton

Košarkaš Denvera Vil Barton imao je "plejer" opciju u ugovoru, koja praktično znači da isključivo on ima pravo da bira hoće li produžiti ugovor na još godinu dana sa unapred dogovorenom platom ili će to odbiti i postati slobodan igrač.

Sjajni defanzivac se odlučio na drugu soluciju, pošto smatra da može da dobije unosniju ponudu od 14,9 miliona dolara, kolika bi mu bila plata da je prihvatio "igračku opciju".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vil Barton

Ipak, američki mediji navode da će Barton najverovatnije ostati u Koloradu, ali da će Denver Nagetsi morati da mu poboljšaju ponudu. Nezvanično se saznaje da će mu biti ponuđeno između 58 i 65 miliona dolara na tri godine.

Barton je prošle sezone imao muku sa povredama, pa je zbog toga odigrao samo 56 utakmica u regularnoj sezoni uz prosek od 12,7 poena, dok je u plej-ofu na tri meča ubacio ukupno 49 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading