KOKOŠKOV JE BIVŠI? Tri renomirana stručnjaka potencijalni selektori Srbije

Autor:

Sport

14.07.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su doživeli krah u kvalifikacijama za Olimpijske igre, pa će se umesto njih u Tokiju naći Italijani.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Kokoškov

Poraz u finalu kvalifikacija od "azura" ide na dušu igračima, ali još više selektoru Igoru Kokoškovu, koji bi tako veoma brzo mogao da završi saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije i napusti klupu "orlova".

Reprezentaciju Srbije sada očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a minimalne su šanse da je u njima sa klupe predvodi Kokoškov.

Ne samo zbog neuspeha u Beogradu, već i činjenice da će se u narednim kvalifikacijama utakmice poklapati sa mečevima Fenerbahčea, čiji je Srbin trener.

Zbog svega toga, "Sportski žurnal" piše da postoje tri imena koja bi mogla da zamene Kokoškova na klupi Srbije.

U pitanju su dva bivša veoma uspešna selektora, Svetislav Pešić i Aleksandar Đorđević, kao i Saša Obradović.

RepublikaFoto: Starsport
Kari Pešić i Sale Đorđević

Njima trojici je, osim velikog kvaliteta, zajedničko i to što trenutno nemaju ugovor, pa bi mogli da se maksimalno posvete nacionalnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savest

31.08.2021 13:52

Bravo za najveceg trenera Obradovica uspeo je da vrbovanjem igraca osakati reprezentaciju i skloni je sa OI. Resio je i drugi problem sklonio je Kokoskova sa klupereprezentacije. Finale osvete sujetne ruine je i rusenje Kokoskova sa klupe Femera. Obradovic je tamo izvisio i valjda je Kokoskov kriv zbog sut karte najvecem treneru. Inace iz velike ljubavi prema Partizanu vratio se u klub ali je do zadnjeg dana cekao da na izborima u Feneru pobedi njegov covek koji bi ga vratio tamo. Sujenog li civeka spremnog na sve.