KO UMESTO KOKEZE? Otkriven TAJNI PLAN - FSS povlači RADIKALAN potez kojim VRAĆA bivšeg predsednika na funkciju!

Autor:

Sport

13.07.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji, o ovome bruji fudbalska Srbija.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza

Fudbalski savez Srbije promeniće statut, a novi predsednik, odnosno naslednik Slaviše Kokeze, biće izabran po novim pravilima.

Naime, statutarne promene trebalo bi da unesu promenu prema kojoj bi bila uvedena trogodišnja zabrana bavljenja politikom, pre nego što bi kandidat mogao da konkuriše za mesto čelnika saveza. Kako otkriva "Sportski žurnal", dodatna izmena izbacila bi odredbu koja zabranjuje osobi starijoj od 65 godina da postane predsednik FSS.

Jasno je da je razlog uvođenja "političkog člana" usmeren protiv potencijalne kandidature bivšeg ministra Rasima Ljajića, što otvara put Tomislavu Karadžiću ka povratku u fotelju na Terazijama 35. Dodatno, tu funkciju mogli bi da preuzmu Nenad Bjeković, Žarko Zečević...

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Novi Pazar "kandidovao" Ljajića kao budućeg predsednika FSS

Podsetimo, ove godine Slaviša Kokeza je podneo ostavku, a kao vršilac dužnosti najpre je imenovan Marko Pantelić. Ko će biti novi čelnik, ostaje da se vidi u narednom periodu, ali principijelan stav je da je neophodno dopustiti svakome da se kandiduje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mito

14.07.2021 08:40

Tole je uništio naš fudbal, kako reprezentativni tako mi klupski. Tole je doveo Kokezu koji je nastavio uništavanje srpskog fudbala i sada ga vraćate. Imali ko normalan. Država mora da se umeša i razjuri mangupe. Lenjin je davno rekao : Doći će nam glave ,mangupi u našim redovima. Naš fudbal su uništili mangupi koji žele ponovo da mešetare. Sramno. Svima koji su doneli ovu odluku treba zabraniti prilaz FSS najmanje 30 kilometara.