UDARIO BRIGU NA VESELJE: Vasilije Micić uhvaćen u PROVODU posle DEBAKLA u Beogradu!

Autor: Republika

Sport

08.07.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Evrope Vasilije Micić koristi rani kraj reprezentativnih obaveza da se opusti u Srbiji posle duge sezone.

RepublikaFoto: Republika
Vasilije Micić s cigarom u rukama

Srbija nije uspela da se plasira na Olimpijske igre posle poraza od Italijana u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu. Ogromni neuspeh košarkaša potresao je širu javnost, koja se navikla na odlične rezultate "Orlova". 

Gorčina poraza još uvek se ne gubi, mnogi košarkaški stručnjaci, pa i sam predsednik Aleksandar Vučić komentarisali su isapdanje kao tragediju. 

Najbolji igrač Evrope Vasilije Micić nije mogao da pruži kvalitetnu partiju u finalu, usled bola u kvadricepsu koji je osetio tokom zagrevanja pred samo finale.

Micić je iskoristio priliku da se provede tokom neplanirano duže letnje pauze. Košarkaš je uhvaćen tokom noćnog izlaska u jednom od beogradskih klubova. Opušten, s cigarom u rukama, dok mu peva Dženan Lončarević.

RepublikaFoto: Republika
Vasilije u provodu

Ovakav potrez nije za osudu, jer je iza Micića duga i najuspešnija sezona u karijeri. Sigurno se mngo uželeo svoje zemlje i Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading