BJELICA GRMI: Igrali smo kao G*VNA! Nestaćemo za pet godina

Autor:

Sport

04.07.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Utučeni "orlovi" posle poraza od "azura"

Reprezentacija Srbije je ostala bez plasmana na Olimpijske igre pošto je u finalu kvalifikacija izgubila od Italije.

Posle meča, Nemanja Bjelica je najavio povlačenje iz reprezentacije, a potom je bez ustručavanja opleo po apsolutno svima.

Ovo je velika bruka, meni kao igraču, nisam bio spreman da ovako odigram. Ne znam da li je važan razlog, igrali smo kao g**na. Šta da kažem, ako pokušam da izgovorim da smo želeli da izborimo vizu za Tokio. Bolji tim je pobedio danas, ali sa ovim stavom ne možemo da igramo košarku. Kada igrate za nacionalni tim, morate da igrate drugačije. Ako niste ovde 100%, ne možete da pobedite - gremo je "Beli".

Nastavio je u dahu.

Šta mogu da kažem... Samo da se izvinim, ljudima, navijačima koji su došli. Naš stav mora da se promeni. Mnogo je toga što možemo da naučimo, drago mi je da sam sa ovim ljudima sada, ali za pet godina nas možda neće biti. Talenat i individualizam ne može da pobedi na turniru. Bolji tim je pobedio - poručio je Bjelica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading