Bogdanović progovorio o NOKDAUNU posle eliminacije!

Autor:

Sport

04.07.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski as.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović i trener Atlante Nejt Mekmilan

Srpski bek Bogdan Bogdanović izjavio je, posle eliminacije Atlante od Milvokija u finalu Istoka, da nikada neće dozvoliti sebi da izgubi samopouzdanje, a pohvalio je i rad trenera Hoksa Nejta Mekmilana.

Pa to je duga priča. Ne znam odakle bih počeo. Osećam da sam još jednom dokazao da kad se osećaš toliko loše, kada se osećaš jadno, kada si dole, na zemlji, kada se valjaš u prašini… toliko si nisko, ali ipak pronađeš način da ustaneš i da se izboriš sa tim. Mislim da taj osećaj nikada neću izgubiti. Uvek ću imati to samopouzdanje da se vratim - rekao je Srbin, koji je potom analizirao rad trenera Atlante.

On je zaslužan za preokret u sezoni, realno. Bio je igrač, zna kako da postavi izazove pred igrače, sve vreme, radio je to sa svim igračima. Vidi detalje. Kada je neko pao, zna kako da ga podigne, da mu ulije samopouzdanje, zna kako da dopre do igrača, kaže im šta on vidi, zna šta igrač vidi. Mnogo ga cenim i ponosan sam na njega - dodao je Bogdan Bogdanović.

Bivši igrač Partizana i Fenerbahčea ponovo je u centru pažnje srpske javnosti, jer se sada čeka njegova odluka da li će braniti boje "orlova" na predstojećim OI u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading