JOKIĆ ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Legenda srpske košarke prognozirala Nikolin POVRATAK!

Autor: Republika

Sport

01.07.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski reprezentativac Željko Rebrača ističe da Nikola Jokić svakako namerava da igar za Srbiju u narednim godinama.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Odluka Jokića da ne igra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama bila je danima glavna tema svih medija u Srbiji, a i regionu.

Svojevremeno najdominantniji centar Evrope Željko Rebrača razume razloga Nikolinog otkaza, ali je svestan njegovog kvaliteta:

- Znam šta navijači očekuju, ali treba da razumeju i momka koji je prethodne sezone, sa mesec dana pauze, nastavio drugu sezonu i odigrao sve utakmice sa prosekom od skoro 40 minuta. Mogu da pretpostavim kako se oseća fizički i da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo. On će sledeće godine da nastavi da igra za reprezentaciju. Ne treba da mu zameramo. Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju. Razumem i navijače sa druge strane, koji su kivni, ali Nikola je nama potreban i u budućnosti – istakao je Rebrača, nekada MVP fajnal-fora Evrolige u dresu Panatinaikosa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miko

01.07.2021 13:58

Ostavi ti to.Olimpiske igraju se jednom u 4 godine.Kad postane pensioner neka igra za koga hoče.

Boba Amerika

02.07.2021 05:41

Bas tako,tati svome igraj...Koji bijednik i cime se vadi...

Žika

02.07.2021 06:33

Pusti nesuvisle luzere da pričaju i dobićeš komediju poput ove koju ispriča ovaj klovn, pa i familija mu mnogo voli pare, ali tuđe. Bravo Miko "Neka igra za koga hoće, za srbiju nije više faktor i ne trebaju nam srebroljupci, ćifte, lažovi..". Žika