(VIDEO) BOGDANOVIĆEV RAFAL TROJKI: Atlanta bez Janga DEMOLIRALA Milvoki, povredio se Janis!

Autor:

Sport

30.06.2021

05:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u prvom planu, Hoksi lagano trijumfovali u meču broj 4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tre Jang i Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante deklasirali su Milvoki sa 110:88 (25:22, 26:16, 36:24, 23:26), čime su poravnali rezultat na 2:2 u finalnoj seriji Istoka.

Hoksi su slavili bez najboljeg igrača, povređenog Trea Janga, a srpski bek Bogdan Bogdanović postigao je 20 poena, uz tri skoka i pet asistencija.

Atlanta je bolje otvorila meč, do poluvremena je već stekla dvocifrenu razliku (51:38), a nakon 36:24 u trećem kvartalu bilo je jasno da nema više povratka za Bakse. U redovima Milvokija povredu je zaradila i prva zvezda tima, Janis Adetekumbo, koji je napustio teren i nije poznato hoće li biti spreman za petu utakmicu.

U pobedničkom sastavu, Janga je perfektno odmenio Lu Vilijams koji je susret okončao sa 21 poenom (7/9 iz igre), uz osam proigravanja. Kapela i Erter su dodali po 15.

Bogdanović je igrao 33 minuta, za tri je šutirao 6/14, a generalno ga nije išao šut iz igre (7/19). Srbin je zabeležio i četiri ukradene lopte.

Blede Bakse predvodio je Holidej sa 19 koševa, Midlton je ubacio 16, a Grk do povrede 14.

Peti susret igra se u noći između četvrtka i petka u Milvokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading