PITALI SU ŽELJKA O ODNOSU SA ZVEZDOM: Trener Partizana pravo u METU - prvo ću zvati...

Autor:

Sport

28.06.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc najavio promenu u odnosu na dosadašnju praksu.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović promovisan kao novi trener Partizana

Povratnik na klupu Partizana Željko Obradović istakao je da će se truditi da gaji dobre odnose sa Večitim rivalom, Crvenom zvezdom, a u tom pravcu najpre će kontaktirati kolegu Dejana Radonjića, pa Nebojšu Čovića.

- Uradiću sve da se moji igrači i moja ekipa se ponaša kao profesionalni sportisti. Nikada nećemo biti ti koji će nekoga da provocira, ni protivničke igrače, ni navijače, trener, stručni štab, ljude iz uprave. To će biti prva stvar koju ću od njih da tražim. Kao što ću prvo da zovem Dejana Radonjića, mog dobrog prijatelja, da razgovaramo, kao i druge trenere iz ABA lige, da ne pričam o trenerima iz Evrolige. Presija pred navijačima? Niko ne može da napravi veći pritisak na svetu kakav ja sam sebi pravim. Jer ja znam šta želim, a ako neko bude nezadovoljan, to je sastavni deo mog posla, neću imati nikakav problem - rekao je Obradović, pa dodao:

- Sa Čovićem sam u veoma korektnim odnosima i voleo bih da se taj odnos nastavi i ne verujem da će da se promeni. Ne vidim nijedan razlog. Imamo odgovorne ljude na pozicijama - jasan je Željko Obradović.

Žoc se naročito obratio Grobarima.

Poruka navijačima je da rade najbolje što rade, da pokazuju odanost klubu koja je neverovatna, da budu uz igrače kada bude teško, da znaju da je dug put do cilja koji smo zacrtali i da u našoj dvorani uvek budu za primer. Da bodre nas, a da nijednu ružnu reč ne pokažu protivnicima. Da cela Evropa govori o tome kakvi su navijači Partizana, da pošaljemo najbolju sliku, čak u celom svetu - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading