DA LI SU OVE REČI UPUĆENE NIKOLI JOKIĆU? Košarkašica se oglasila MOĆNOM porukom posle zlata!

Autor:

Sport

28.06.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Srbije postale su nove šampionke Evrope, ali su i još jednom pokazale šta znači ljubav prema dresu sa nacionalnim grbom.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Srbija je u velikom finalu nadigrala moćne Francuskinje, a nakon što su naše reprezentativke otpevale himnu “Bože pravde” bivša košarkašica i stručni konsultant RTS-a Nataša Anđelić imala je šta da kaže.

- Ne smemo zaboraviti na devojke koje se svaki put odazivaju na poziv reprezentacije, bez obzira na lične situacije koje imaju. Nemojte da zaboravite da se Jelena Bruks tri meseca posle porođaja priključila reprezentaciji.

Nataša je imala snažnu poruku za sve one koji se premišljaju da li da igraju za reprezentaciju Srbije.

- Za njih reprezentacija nije interes, nego ljubav. One treba da budu primer svim košarkašima, košarkašicama i budućim zvezdama našeg sporta. Ukoliko razmišljate da li da igrate za reprezentaciju, vi niste sportista – vi ste biznismen. Ove devojke su sve uradile iz ljubavi i tako im se vratilo.

Da li je Nataša Anđelić između redova poslala poruku Nikoli Jokiću, procenite sami...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
pejapeja

28.06.2021 10:49

Pa lako ti je da igras posle porodjaja, budi musko pa igraj pre samog porodjaja, sto je slucaj kog Jokica.Njegov tata je lepo objasnio da trba da se porodi i da treba da imamo razumevanja kao sto ga i imamo. Ne daj Boze da se nesto desi bili bi svi odgovorni a Bruks je igrala na svoju odgovornost.

Odgovori 9 14
jovke

28.06.2021 11:50

@pejapeja - A jel to Jokic treba da se porodi, ili mozda njegova zena/

Odgovori 12 3
Rade R

29.06.2021 04:02

Džabe njemu bilo kakva poruka, on je operisan od ljubavi, od patriotizma! On je upravo ono što nije sportista! A takvi nam i ne trebaju ni u sportu ni u reprezentaciji!

Miki

29.06.2021 06:44

Jokic ima tesku trudnocu i veliku zgaravicu i potpuni nedostatak ljubavi prema svojoj zemlji.Sto se mene tice on moze da igra za Zobnaticu.Njemu su konji preci od sunarodnika i neka mu, sve mu je oprosteno.To sto on nema nece ni imati, ni on ni njegova deca, ljubav prema domovini.To je klasicni oblik vaspitanja (ne) za to je kriva njegova porodica .