OTAC JOKIĆA POSLE LAVINE KOMENTARA: Otkrio TRI STVARI zbog kojih Nikola ne igra za Srbiju!

Autor: Republika

Sport

25.06.2021

20:24

Branislav Jokić ističe da mu ne smetaju negativni komentari na račun njegovog najmlađeg sina.

Starsport
Nikola Jokić

Branislav je iskreno govorio na gostovanju na televiziji "K1":

- Za ovih šest-sedam godina otkako Nikola ozbiljno igra košarku, i u reprezentaciji, bilo je raznih komentara. Navikneš se, ima normalnih ljudi, a i onih kojima sve smeta u ovoj državi - rekao je pomalo tužnim glasom Branislav Jokić.

Još jednom je otac somborskog košarkaša pojasnio njegove razloge:

- Ko hoće da rauzme - razumeće zašto Nikola neće ovog leta igrati za reprezentaciju. Najpre, njemu klub ne može da zabrani da igra za nacionalni tim. Drugo, on se ne oseća spremnim da igra. I treće, on će uskoro postati otac...I on i snajka moraju u Ameriku gde će se ona poroditi, a ona ne sme kasno da leti avionom, posle ne bi mogla - rekao je otac srpskog košarkaša i zaključio.

- To ako neko ne razume - njegova je odluka takva. Mi smo tu da ga podržimo.

 

Komentari (2)

Loading
Milutin

25.06.2021 22:24

Овај решио да постане познат к’о Срђан Ђоковић, па брани сина укопавајући га још више! Каква репрезентација, каква Олимпијада… милиони, авиони, камиони… Забављач Америчана у циркуској форми кошарке! Од “Србин не седи” до “нисам спреман за репрезентацију Србије. Збогом, Јокићу! Уживај, бери лову… Устајао сам ноћу да навијам за тебе. Ако те неки селектор некад ипак позове, ја тај тим нећу гледати, због тебе.

Boba Amerika

30.06.2021 11:41

Bravo Milutine..bilo gdje da igra,gasim TV..Nema te sile da me natjera da ga gledam...