MILICA DABOVIĆ O POKUŠAJU KRAĐE: Sramota, Bog je sve vratio!

Autor: Republika

Sport

25.06.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Srbije srušile su Španiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a već u subotu (21.00 RTS 1) imaće priliku da se pobedom nad Belgijom plasiraju u borbu za najsjajniju medalju.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milica Dabović

Da mogu do titule, posle bronze na turniru pre dve godine u Beogradu, u razgovoru za Srpski telegraf smatra i Milica Dabović, nekadašnja kapitenka "orlica".

- Ovo je pitanje sad il' nikad! Devojke su protiv Špankinja dokazale da mogu da dobiju svakoga. Ne verujem da neko u timu Belgije može da im parira. Ako budemo igrali našu igru, imamo sve šanse da osvojimo zlato u Valensiji - rekla je Dabovićeva, a onda analizirala od koga naše rivalke moraju da se čuvaju:

RepublikaFoto: fiba.com
Sonja Petrović i Jelena Bruks

- Trio koji čine Sonja Vasić, Ana Dabović i Jelena Bruks niko ne može da zaustavi, one su kraljice. Pored njih bih izdvojila i Nevenu Jovanović, koja igra košarku života. Meni je samo žao što moja ljubimica Aleksandra Crvendakić ne dobija veliku minutažu. Volela bih da nas sve iznenadi protiv Belgije, kao Nevena protiv Španije.

Dabovićeva: Sonju, Anu i Jelenu niko ne može da zaustavi, bog će nas nagraditi za pokušaj krađe

Milica nije mogla a da se ne osvrne na pokušaj krađe u četvrtfinalu kada nam sudije umalo nisu otele prolaz, dajući nam prekršaj, a rivalkama slobodna bacanja za trijumf.

- Sramota, to se ne svira, to je pokušaj krađe. Bog nam je vratio, a i nadam se da će nas nagraditi - dodala je Dabovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Van Halen

26.06.2021 05:06

Koga ova starleta u pokusaju vise interesuje. Objasnite joj da je sportsku karijeru zavrsila i da to dostojanstveno prihavati. Covek mora da zna gde da stane. Ovako, zena sjajnu sportsku karijeru je razvukla po tabloidima slikajuci svoju golu zadnjicu. Odvratno.

Branka

27.06.2021 09:12

Sujeta je cudo...Milica nikako da shvati da je njeno vreme proslo i da ima mnogo boljih od nje,I uvek je bilo.Greske je nicemu nisi naucile.