NE PROPUŠTA OI - REPREZENTACIJA IZNAD SVEGA: MVP podigao Srbiju NA NOGE!

Autor:

Sport

23.06.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se uoči kvalifikacionog turnira u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Miloš Teodosić

Srpski plejmejker Miloš Teodosić izjavio je da sa ponosom igra za reprezentaciju Srbije, a odluku Nikole Jokića da propusti nastup za "orlove" ovog leta shvatio je kao "ličnu".

- Moje mišljenje se godinama menjalo po pitanju toga. Pre svega, svima treba ostaviti izbor, nikoga ne treba terati da igra. Ovo je lični stav, lični izbor. Ako si tu, dobrodošao si, ako nisi – u redu. To je tvoj stav. Nismo mi ti koji treba bilo kome od igrača koji ne dođu ili imaju nekih problema da govore bilo šta - kazao je organizator igre Virtusa za "Mocartsport", pa nastavio:

RepublikaFoto: Starsport
Jedva čeka OI - Miloš Teodosić

Ne treba ni javnost na loš način da prihvata sve to. I nama je teško kada neko ne dođe. Svako ima dovoljno dobar razlog da ne bude tu i mi treba samo da se pomirimo s tim, pa da se nadamo da će taj neko da se pojavi naredne godine.

Teo je objasnio da jedva čeka reprezentativna okupljanja, iako je mogao da propusti neko, što bi svakako bilo bolje za njegovu klupsku karijeru.

Meni je lepo da igram za reprezentaciju i uživam u trenucima koje provodimo zajedno. Od hotela, priprema, utakmica, druženja... Lično nisam video sebe da preskačem okupljanja, a sigurno bi mi dobro došlo da sam preskočio dva, tri, četiri okupljanja zbog mog tela i karijere, da sam se posvetio tada malo više sebi. Ali opet, izabrao sam ovo što jesam i ne želim da pridajem neki poseban značaj tome što sam igrao ili ne, jer je moja odluka i stojim iza nje, kao i svako za sebe - podvukao je Miloš Teodosić.

Podsetimo, Srbin je odigrao još jednu sjajnu sezonu u dresu italijanskog velikana, a izabran je kao MVP Evrokupa, dok se u šampionatu okitio titulom trijumfom nad Milanom sa 4:0 u finalnoj seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading