MUTA NIKOLIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Osvajali smo prvenstva bez velikih imena, a sa Jokićem smo bili peti!

Autor:

Sport

20.06.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je odbio da igra za reprezentaciju Srbije ovog leta zbog privatnih obaveza i umora posle naporne NBA sezone u kojoj je proglašen za MVP-ija!

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Muta Nikolić

Njegova odluka izazvala je različite reakcije u javnosti. Ima onih koji ga napadaju, ali i onih koji brane Jokića.

Srpski trener Miroslav Muta Nikolić, dugogodišnji pomoćnik u reprezentaciji prokomentarisao je odluku asa Denvera.

- Ne zameram mu, to je njegova odluka. Mnogo je i ralije bilo otkazivanja u reprezentaciji. Divac, Đorđević, Paspalj i mnogi drugi, pa se dolazilo do medalja.Imamo mi strašne igrače, odlčnu reprezentaciju sa Jokićem ili bez njega, spoj mladosti i iskustva, što je najbolja moguća stvar- poručio je Nikolić u razgovoru za "Blic".

Nikolić dodaje da bez obzira na MVP priznanja, reprezentaciji su potrebni igrači koji će da igraju za Srbiju i da nikoga nije potrebno terati da to čini ako neće.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Nikola Jokić

- Ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju, iskustvo i mladost, jaki smo ko zemlja- naglasio je Nikolić i podsetio na slučajeve od ranije.

- Svi su već otkazivali ranijih godina. I Divac i Paspalj jedne godine, pa smo bili prvaci. A ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju. A sa Jokićem smo bili peti u Kini. A naša reprezentacija ima ekipu sa kojom sigurno možemo da uzmemo jednu od medalja, i bićemo visoko plasirani, to je jasno. Mi smo uvek tražili da uzmemo jednu od medalja što nije neuspeh, ovo je sad momenat da smo najjači pa da odemo tamo da pobedimo Amerikance. Amerikanci će isto da otkazuju, neće biti u punom sastavu- zaključio je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Docs

20.06.2021 18:52

Bili smo peti ne zbog Jokića već zbog forsiranja jednog igrača koga su trebali da prodaju za 150 mil $. Njegovo ispucavanje i sebičnost nas je upropastila. Samo timska igra.