(FOTO) TRESE SE REGION: Oglasila se Budućnost oko Nikole Ivanovića - uradili smo sve da ga zadržimo!

Autor:

Sport

19.06.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tresu se Beograd i Podgorica zbog prelaska Nikole Ivanovića u redove velikog rivala Crvene zvezde! Međutim, Budućnost se oglasila saopštenjem i smirila strasti navijača...

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Ivanović

Crvena zvezda je ozvaničila transfer kasno sinoć, ubrzo su stigle burne reakcija navijača podgoričkog kluba, ali danas je odjeknulo saopštenje i oproštaj Budućnosti od Ivanovića koji je u dva navrata nosio plavo-beli dres.

Reči Podgoričana prenosimo u celosti:

- Nikola nakon osam godina napušta naš klub. Džoni je bio sinonim Budućnost, igrač u čijim maestralnim partijama smo uživali dugi niz godina.

Nikola činio si godinama da se ponosno osećamo, da jedan “naš mali iz Šargarepe” predvodi “plavo-bele” i u ABA ligi i u Evropi.

Upravo si ti bio ključan čovek u najvećem sportskom uspehu kluba i time si zaslužio mesto među najvećim.

Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri i profesionalnom angažmanu, znaš da će Budućnost uvek biti tvoja kuća.

Uprava kluba je sve uradila da zadrži Nikolu, ali iskreno nije imala ni šansu da uspe u tome. Ipak, prioritet mu je bilo igranje u Evroligi.

Molimo navijače Budućnost Volija da bez obzira na to sto su teško prihvatili informaciju o njegovoj novoj igračkoj adresi spuste tenzije, jer je to pravi način da dostojanstveno podrže Klub u susret novoj sezoni i novim pobedama. A Nikola, kao i svi igrači, ima pravo da ide gde misli da mu je bolje.

Na kraju krajeva, kada se osvrnemo iza sebe… ovo jeste samo sport - objavili su Podgoričani na svom zvaničnom sajtu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading