NIJE MOGLO GORE: Srbija ide bez Bogdanovića na Olimpijske igre?

Autor:

Sport

19.06.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je napustio teren početkom poslednje četvrtine meča sa Filadelfijom i nije se vraćao, a razlog svemu je povreda kolena desne noge.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović

Naravno, odmah je počelo da se postavlja pitanje oko toga da li će Bogdanović biti spreman za majstoricu u seriji, a Srbija strepi da bi mogla da ostane zbog još jednog NBA asa.

Trener Atlante Nejt Mekmilan nije ulazio u detalje povrede Bogdanovića, a ali Bogdanov saigrač Kevin Herter je ulio nadu navijačima.

- Pričali smo posle utakmice u svlačionici. Bogi je važan deo našeg napada. Video sam ga posle utakmice, on je čvrst momak, to je sve što ću reći. Bogi je, kao i većina igrača bio povređen tokom sezone (ali je igrao), kao i tokom ove plej-of serije. Neće Bogi tako lako odustati od sedme utakmice- rekao je Herter.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Majstorica između Filadelfije i Atlante na programu je 21. juna i ostaje da se vidi da li će Bogdanović uspeti da se oporavi da pomogne saigračima. 

Bogdanovićev skor u dosadašnjim mečevima protiv Filadelfije: 21, 14, 19, 22, šest i sedam u ovoj poslednjoj utakmici koju nije priveo kraju.

Košarkaška reprezentacija Srbije igra na "Akropolis kupu", a posle otkazivanja Nikole Jokića, ovo bi bio bio bolan udarac za "orlove".

Ukoliko se Bogdanović vrati na parket, pitanje je koliko će moći da odgovori reprezentativnim izazovima, ako uzmemo u obzir koliko je ove sezone kuburio sa povredama!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading