HLADAN TUŠ ZA SRBIJU: Denver spustio RAMPU - Nikola Jokić PROPUŠTA Olimpijske igre?

Autor: Republika

Sport

15.06.2021

19:14

Isplivali detalji, Srbin na potezu.

Starsport
Srpski centar Nikola Jokić

Ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju odluku Nikole Jokića o nastupu na Olimpijskim igrama, a američki mediji prenose da je Denver protiv.

Naime, usled brojnih povreda koje su ih zadesile u tekućoj sezoni, Nagetsi strahuju za zdravlje prve zvezde tima i najkorisnijeg igrača NBA. Stručni štab i ljudi u klubu savetovali su Džokera da preskoči igranje za Srbiju ovog leta, ali je sve na momku iz Sombora.

Naime, ističe se da će Denver stati iza Nikoline odluke, ma kakva ona bila, ali kao što je već napomenuto više bi voleli da se ne odazove pozivu selektora Srbije Igora Kokoškova.

Podsetimo, našu selekciju najpre očekuje kvalifikacioni turnir za odlazak u Tokio, a na minulom olimpijskom turniru Srbija je osvojila srebrnu medalju.

Komentari (2)

Loading
Mare 1

16.06.2021 08:17

Pa, to se i očekivalo od Amera.Pitanje je kako će se Jokić ponašati. Kao patriota ili uobražena zvezda,kupljena velikim parama-

biggedora

16.06.2021 19:59

Ma spustio Denver nije nego, da ga ne bi otpustili? Raskinuli ugovor? Zamisli raskine mu Denver ugovor,pa ostane na ulici, nece ga niko drugi...