DELIJAMA SE NEĆE SVIDETI: Oglasio se NOVAK uoči MEČA ZA TITULU!

Autor: Republika

Sport

12.06.2021

20:28 >> 20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Mega u nedelju igraju odlučujući meč za titulu prvaka Košarkaške lige Srbije.

RepublikaFoto: Twittrer.com/KK Crvena zvezda
Dobrić protiv Kazalona

Mega je posle bledog izdanja u prvom meču pokazala zube na svom terenu i izjednačila.

Trener Mege Vladimir Jovanović ističe značaj odbrane i skoka u trećoj utakmici:

- Mislim da su oba tima prikazala dva različita lica u ove dve utakmice. Bliža pobedi će normalno biti ona ekipa koja u trećem susretu bude bliže onoj utakmici u kojoj je igrala dobro, Zvezda u prvoj i mi u drugoj. Ono što je Zvezda dobro radila u prvoj, mi smo radili dobro u drugoj utakmici, tu pre svega mislim na skok u napadu. Mislim da će treća utakmica biti odlučena u tim radnim segmentima, odbrana, kontrola skoka, kontakt i kontrola trčanja protivničke ekipe. Ja se nadam da ćemo da budemo fokusirani jer će utakmica posle duge i naporne sezone, po svim aspektima biti jako zahtevna, kako fizički, tako i psihički - izjavio je trener Mege Vladimir Jovanović.

Plejmejker Mege Jovan Novak ističe da njegova ekipa mora da bude fizički i psihički spremna, kao što je bila u drugoj utakmici:

- Mislim da smo napravili sjajan rezultat, uspeli smo u finalu da izborimo majstoricu sa evroligaškom ekipom kao sto je Zvezda. Moramo da budemo fizički i psihički spremni za majstoricu, kao što smo bili u drugoj utakmici. Ako odgovorimo čvrstinom na kontakt igru Zvezde, verujem da možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu - izjavio je Jovan Novak.

Utakmica Crvene zvezde i Mege zakazana je za 20:30 u hali "Aleksandar Nikolić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading