SAMO MU JE ONA U GLAVI: Jokić nije bio baš presrećan na dodeli titule!

Autor:

Sport

12.06.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić je pre trećeg meča sa Finiks Sansima i zvanično dobio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetsi su na korak do eliminisacije pošto su i u trećem meču poraženi. Finiks je bio bolji 116:102 i jedna pobeda ih deli od prolaska u finale.

Jokić je otkrio šta je falilo u slavlju upriličenom za proslavu najprestižnijeg individualnog priznanja.

- Da, bio je to poseban trenutak. Uživao sam u tome, bilo bi još bolje da je moja supruga bila ovde, kao i moji roditelji, ali drago mi je da su moji saigrači bili tu jer kao što sam i ranije rekao, to jeste moja nagrada, ali sam je dobio zbog svih njih, tako da moram njima da zahvalim. Prvo mojoj porodici, a zatim trenerima, igračima, medicinskom osoblju, vlasnicima i svima u klubu- istakao je Jokić i nastavio o četvrtom meču plej-ofa:

- Pred četvrtu utakmicu bi trebalo da sve ovo do sada ostavimo iza nas. Ako izgubiš četvrtu utakmicu, ideš kući. Moramo da se borimo i damo sve što imamo, to je način na koji treba da razmišljamo.

Jokić je imao tripl-dabl učinak sa 32 poena, 20 skokova i 10 asistencija, a istakao je da mu je najviše problema na terenu pravio Diandre Ejton koji je imao 10 poena, uz 15 skokova.

- Imao sam nek promašaje, osim tih 20 skokova. Ejtan je imao 15 skokova, odradio je odličan posao. Ne mislim da nije trebalo da šutiram, ponovo bih to uradio. To su moji šutevi. Ali oni su odlično igrali, naročito Ejtan. Dao sam sve od sebe, niko ne želi da izgubi i pokušavao sam da dam sve što imam.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading