MILVOKI I JUTA ODBRANILI DOMAĆI TEREN: Midlton i Janis SRUŠILI Netse, Mičel DEMOLIRAO Kliperse!

Autor:

Sport

11.06.2021

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva noć na terenima u SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Durenta (Bruklin) i Takera (Milvoki)

Košarkaši Milvokija i Jute ostvarili su pobede na domaćim parketima u noći između četvrtka i petka u okviru NBA plej-ofa.

Baksi su nadigrali Netse sa 86:83, čime su zaostatak u polufinalnoj seriji Istoka smanjili na 1:2, dok je Juta duplirala prednost na 2:0 nad Klipersima nakon slavlja rezultatom 117:111.

Milvoki su do pobede predvodili Midlton sa 35 i Adetekumbo sa 33 poena, a Grk je upisao i dabl-dabl učinak sa 14 skokova. Sa druge strane, Bruklinu, koji je igrao bez Džejmsa Hardena, nije bila dovoljna briljantna igra Durenta koji je zabeležio 30 koševa, a pratio ga je Irving sa 22.

Juta jr rutinski savladala Kliperse, pre svega zahvaljujući boljoj partiji u prvom poluvremenu kada je na semaforu uveliko stajala dvocifrena razlika, a sve strelce je predvodio Mičel sa 37 poena. Klarkson je za Džez sa klupe dodao 24, a Džo Ingls 19. U poraženom sastavu samo trojica igrača upisala su dvocifren učinak, doduše sa 20+ poena. Džekson je postigao 29 koševa, Džordž 27, dok je Lenard pridodao 21.

Podsetimo, doigravanje u najkvalitetnijoj ligi na svetu se nastavlja u noći između petka i subote kada Atlanta dočekuje Filadelfiju, a Denver ekipu Finiksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading