GROBARI SU OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALI: Mijailović PROGOVORIO o novom treneru Partizana!

Autor:

Sport

10.06.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek kluba iz Humske se oglasio o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović poručio je da su crno-beli veoma blizu dovođenju novog trenera, ali nije želeo da precizira o kom stručnjaku se radi.

Podsetimo, na klupi "parnog valjka" sezonu je priveo kraju Aleksandar Matović, a čelnik Partizana navodi da se o njegovom nasledniku uveliko razmišlja.

Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor da prave ekipu, u kojoj ćemo imati velike ambicije i pokušati da ostvarimo ono što smo uradili pre dve sezone. Veoma smo blizu da nađemo novog trenera. Iskreno o imenima ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku - kazao je Mijailović za "24sedam".

RepublikaFoto: Starsport
Matović i Pejdž

Prvi čovek crno-belih je ukratko rekapitulirao sezonu i najavio nove izazove u budućnosti.

Posle teške i sumorne sezone, a pre toga smo imali izuzetno uspešnu, svesni smo u kakvoj situaciji se nalazimo. Nije da nas je probudila, ali nas je naterala da razmišljamo dodatno i da radimo dan i noć da napravimo sledeću sezonu drugačiju i bolju. Celokupna armija naših navijača, kojoj pripadamo i mi, svi smo nervozni i nezadovoljni prethodnom sezonom. Ali isto tako smo svesni da je sezona pre ove bila izuzetno uspešna. Jako je bilo teško da je ponovimo, jer su se vukli neki repovi, poništeni su nam rezultati koje smo ostvarili zasluženo na parketu, ali to je sve iza nas, i okrećemo se budućnosti - zaključio je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading