JOKIĆ SUROVO ISKREN: Moj cilj je bio da igram u VELIKIM srpskim klubovima!

Autor:

Sport

09.06.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je nakon što je izabran za MVP-a NBA lige razgovarao sa Šekilom O'Nilom, Kenijem Smitom, Čarlsom Barklijem i Ernijem Džonsonom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokića su prvo upitali sa kim se čuo posle saznanja da je postao MVP.

Pričao sam sa porodicom, bratom, roditeljima, mojim nećakom… - skromno i pomalo stidljivo pričao je Somborac.


- Verovali su u mene, zahvalan sam ljudima. Puno je takvih ljudi, ne samo da su verovali, već su i radili sa mnom da bih došao do ovde gde sam danas. Imao sam i malo sreće. Kada sve uzmemo u obzir, onda je to – to.

Jokić priznaje da nije ni verovao da će stići u NBA ligu jednog dana.

Mislio sam da neću biti NBA igrač, a ne MVP. Moj cilj je bio da igram Evroligu i u velikim srpskim klubovima. Tu sam video sebe, pošto nam je to bilo najveće takmičenje. Kada me je Denver draftovao, to je bila prilika za mene da postanem NBA igrač i iskoristio tu šansu.

O svim trenerima je govorio pohvalno, ali je, ipak, izdvojio jedno ime.

- Svi su mi davali slobodu da uradim šta želim. Možda je najviše u mene verovao kondicioni trener Felipe Ajhenberger. On mi je stalno govorio da sam MVP. Pre dve godine, prošle godine. To je prvi čovek koji mi je to 'stavio' u glavu - zaključio je MVP NBA lige Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading