JEDNA DOBRA I JEDNA LOŠA VEST: Zvezda ŽESTOKO OSLABLJENA u finalu Superlige!

Autor:

Sport

08.06.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u prvom meču finalne serije plej-ofa Superlige igraće bez povređenog Korija Voldena.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Volden je propustio i mečeve polufinala protiv Borca zbog problema sa leđima, dok će Džordan Lojd, koji takođe nije igrao protiv Čačana, biti u timu.


- Mega je imala odličnu sezonu, opet su se pojavili mladi i talentovani igrači predvođeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat, a u međuvremenu su i pojačali tim za plej of iskusnim Milosavljevićem, Simanićem i Novakom. I to dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo kvalitet ekipe Mege- rekao je trener crveno-belih Dejan radonjić za klupski sajt.
RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Biće ovo prvi dueli dva kluba u borbi za domaći trofej nacionalnog šampiona, a tokom prethodnih sezona igrali su finala nacionalnog kupa i ABA lige.


Prvi meč igra se sutra od 20 sati u dvorani "Aleksandar NIkolić", drugi je zakazan za petak takođe od 20 sati, a ukoliko bude bilo potrebe, treći i poslednji takmičarski meč u ovoj sezoni na programu je u istom terminu u nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jole

08.06.2021 16:29

Nije Zvezda oslabljena nego su ugovori istekli i pojedini igrači neće više da igraju.