NACIJA U SUZAMA: Jedna od najboljih košarkašica Srbije potvrdila TUŽNE VESTI!

Autor:

Sport

02.06.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena srpska košarkašica Sonja Vasić je rešila da zavši karijeru posle Olimpijskih igara u Tokiju, a u penziju će poneti velike uspehe ove generacije!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkašice Srbije

Sonja Vasić je u opširnom intervjuu za "Mondo" otkrila očekivanja za predstojeća dva velika takmičenja i obrazložila odluku o završetku karijere.

Raspored se zbog pandemije koronavirusa zakoplikovao pa će tako naše devojke igrati prvenstvo Evrope od 17. do 27. juna) tako i za Tokio mesec dana kasnije.

- Imamo komplikovanije leto, pogotovo što je odlaganjem dodatno samo još godinu dana, dobije se iskustvo, ali sa godinama nisi mlađi. Tokio će biti specifičan za našu reprezentaciju koja ima srž generacije već godinama  i dosta je drugačija priča u Riju gde smo napravile rezultat van svih očekivanja- ispričala je Sonja koja je sa saigračicama na prethodnim Olimpijskim igrama osvojila bronzu. 

Reprezentacija Srbije od 2013. nije propustila nijedno Evropsko prvenstvo, dok su Srpkinje na prethodnom osvojile takođe bronzano oličje. Sonja želi još medalja!

RepublikaFoto: Starsport

- Mi se uvek nadamo, možda nije realno, ali mi verujemo da može uvek da se napravi iznenađenje. Sa trudom radom i borbenošću je sve moguće tako da ko zna možda to u Tokiju donese rezultat- rekla je Sonja za "Mondo".

Sonja je već odavno donela odluku o kraju karijere...

- Pretpostavljam da će biti suza. Završavam karijeru, ali i zatvaram čitavu jednu epohu uspeha sa reprezentacijom. Iz klubova gde sam igrala ima samo par drugarica, u reprezentaciji se sve družimo i iznad svega poštujemo, tako da će definitivno biti emotivno. Na neki način, to je i draž jer ja ne mogu da zamislim lepši kraj nego sa njima na terenu i da mi one trče u zagrljaj. Zato sam tako i isplanirala- setno je rekla Sonja kojoj je primarni plan za budućnost biti proširenje porodice.

- Imam neke ideje, ali nemam određeni plan jer je prvi cilj proširenje porodice. Sada u košarci imam još dva meseca i kažem sebi „To je još dva meseca sada grizi jače nego ikada“. I dalje sam u ovom trenutku i to što presecam na neki način svoj život će me stići tek kasnije- istakla je košarkašica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading