ČOVIĆ NAJAVIO: Predsednički izbori posle završetka Superlige! Vrlo smo zahvalni državi

Autor:

Sport

01.06.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je raspisala izbore za novog predsednika kluba, a tim povodom se oglasio Nebojša Čović.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Čović

Nebojša Čović je izjavio da će razmisliti o novoj kandidaturi za mesto prvog čoveka Crvene zvezde, ali i da će u svakom slučaju ostati u klubu.

Raspisali smo izbore. Sa tim aktivnostima nastavljamo nakon završetka Superlige Srbije. Mislimo da će izborna skupština bili šestog ili sedmog jula. U Zvezdi sam 10 godina. Vrlo smo zahvalni državi i predsedniku države - istakao je Čović, a prenosi "Kurir".

Potom je imao šta da kaže o nedavno završenom plej-ofu ABA lige.

Pojedini ljudi u Crnoj Gori, a bogami i u Srbiji, su ušli u životnu naviku da otmu. Otmeš referendum, otmeš državu, sad hoćeš da otmeš i titulu. To neće moći - dodao je trenutno prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Osvrnuo se potom na navijače koji su sa tribina bodrili ekipu Dejana Radonjića u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Prva utakmica u Beogradu je bila do 1,000 gledalaca. Nije bilo ulaznica, ulaz je bio kroz spiskove. Neophodno je bilo da imate test ne stariji od 24 časa ili potvrdu da ste vakcinisani ili da ste preležali koronavirus. Neko se možda i provukao da nije imao neki od ovih dokumenata. Na poslednjoj utakmici 2.700 je bilo vakcinisano.

Najavio je da su kazne za dve utakmice plaćene i da su spremni da plate i za treću ako treba.

Na kraju je još jednom pričao o sudijskom kriterijumu na finalnim utakmicama koje su igrane u Podgorici.

Naše sudije iz regiona su najbolje. Ali te sudije na jedan način sude u Evroligi, a na drugi u ABA ligi. Tu mora da se napravi sinhronizacija, oni koji ne zadovoljavaju kriterijume ne mogu da sude. Utakmica je bolja ukoliko vi manje primećujete sudije. U finalu Evrolige razlika u broju bacanja bila je dva, tri. Kod nas je razlika bila 35-17 - poručio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

03.06.2021 11:39

Па отимали сте и ви пехаре,??