NIJE BRZ, NITI SUPERATLETA: Pitali su Lojda o Jokiću, Amerikanac odgovorio bez dlake na jeziku!

Autor:

Sport

01.06.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As crveno-belih se oglasio o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Starsport
Džordan Lojd i Nikola Jokić

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd ocenio je da centar Denvera Nikola Jokić zaslužuje MVP priznanje, bez obzira "što nije brz niti superatleta".

Kao i većina ljubitelja košarke, Amerikanac je impresioniran Srbinom koji bukvalno nosi svoj tim tokom cele sezone.

Da, redovno pratim NBA, trudim se da ispratim sve utakmice. Gledam hajlajte jer ne mogu da ostanem budan tako kasno i da gledam utakmice. Imam mnogo prijatelja u NBA ligi, uživam u NBA ligi - kazao je Lojd za "B92.net", pa se detaljnije posvetio Jokiću.

Džoker je MVP po mom mišljenju.. Pokazao je da ne moraš da budeš brz i superatleta kako bi dominirao u NBA ligi. Njegove igre menjaju NBA ligu. Predobar je igrač, veoma vešt, veoma je pametan, sve dobro radi i teško ga je čuvati. Uživam da ga gledam, donosi nešto novo igri - dodao je Džordan Lojd.

Podsetimo, Jokićev Denver od tri časa igra peti meč prve runde plej-ofa na Zapadu protiv Portlanda, a rezultat u seriji izjednačen je na 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading