BRUTALNO JAKA SRBIJA: Kokoškov objavio SPISAK za put ka Tokiju!

Autor: Republika

Sport

31.05.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške repreteznatacije Srbije Igor Kokoškov saopštio je spisak igrača na koje računa za Olimpijski kvalifikacioni turnir koji će se održati od 29. juna do 4. jula.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Kokoškov sa reprezentativcima Srbije

Kokoškov je 25 igrača, a na spisku nema većih iznenađenja te će Srbija u najjačem sastavu dočekati duele za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Turnir se održava u Beogradu, u dvorani "Aleksandar Nikolić“, a osim Srbije učešće će uzeti nacionalni timovi Italije, Portorika, Senegala, Filipina i Dominikanske Republike.

Na spisku selektora našli su se: Miloš Teodosić, Stefan Jović,Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Nemanja Nedović.

Orlovi će se takmičiti u Grupi A protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će se Portoriko, Italija i Senegal takmičiti u grupi B. Po dva tima iz svake grupe će se plasirati u polufinale, koje je na programu 3. jula. Finalna bitka za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju biće održana dan kasnije.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 12. jun u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading